روش های کاشت مو

امروزه برداشت و کاشت مو به روش های مختلفی صورت می گیرد که در این جا به معرفی، چگونگی انجام کاشت مو و معایب و مزایای آن اشاره می کنیم
روش های کاشت مو
روش کاشت مو FIT
این روش به تنهایی برای بخش های از سر و صورت که دچار کم مویی کمتری شده اند نظیر ابرو، صورت و جای اسکار و زخم های قدیمی صورت می گیرد. پس کاشت مو به روش اف آی تی برای نواحی که کم حجم و محدود هستند انجام می گیرد.
در این روش به وسیله ی دستگاهی به نام پانچ یا slit بخشی از مو برحسب نیاز فرد 3 الی 5 فولیکول از بانک مو (پشت سر یا پشت گوش) برداشت شده و عمل پیوند و کاشت انجام می گیرد. اف آی تی یک روش بدون درد است که باید طی چند جلسه انجام پذیرد. بعد از کاشت مو با این روش موها بعد از طی چند هفته دچار ریزش شدید می شوند اما نگران نباشید این پروسه ی طبیعی کاشت مو بوده و بعد از طی چهار الی شش ماه بعد از پیوند موهای جدید نمایان و رشد خواهند نمود.
از مزایای این روش می توان به درد کمتر، خونریزی بسیار کم، از بین رفتن جای زخم و عدم نیاز به پانسمان اشاره کرد.
روش کاشت مو FUT
در روش اف یو تی نیز برداشت مو از پشت سر به صورت تک تک و از طریق برش و خارج کردن پیاز مو می باشد. در این روش ما به مدت زمان بیشتری برای برداشت و کاشت مو داریم و این زمان بنا به تعداد جا به جایی مو متغیر است. طبق گزارشات به دست آمده این روش از مطمئن ترین روش های کاشت مو نسبت به روش FIT در جهان به شمار می رود و بیش از 95 درصد با این روش به نتایج مطلوب تری رسیده اند.
چون در این روش تارهای مو زیر میکروسکوپ برداشت می شود و ریشه ی مو سالم پیوند زده می شود در نتیجه روند کاشت مو و بازدهی در این روش بهتر و با کیفیت تر خواهد بود.
روش کاشت مو SUT
روش اس یو تی یکی از تکنیک های جدید و به روز کاشت مو می باشد که در این روش شما از تراکم کاشت بیشتری برخوردار خواهید بود. این روش نسبت به دیگر روش ها عوارض کم تری داشته و در مدت زمان خیلی کم تر حدودا در طی یک روز و به صورت سرپایی انجام می گیرد. نحوه ی برداشت فولیکول مو در این روش به کمک ابزار و وسایل پیشرفته ای که کاملا استریل و بهداشتی می باشند انجام می گیرد و نیازی به تراشیدن کل سر نداشته و فقط کمی باید مو کوتاه گردد.
از مزایای روش SUT نسبت به دیگر روش ها می توان به بدون درد و خونریزی بودن آن و موفقیت بیشتر و کسب نتیجه ی مطلوب تر اشاره کرد. در این روش هیچ اثری از پیوند مو نخواهد بود و کاشت مو به شکل طبیعی تری بوده و رشد مو نیز ماندگاری و دوام بیشتری را برای فرد در پی خواهد داشت.
روش کاشت مو FUT
این روش نیز یک نوع جراحی است که ناحیه ی مورد نظر را بی حس کرده و یک نوار باریک از بانک مو برداشته می شود و بعد از برداشت این نوار باریک را تکه تکه جدا می کنند به شکلی که هر تکه یک الی سه تار مو وجود دارد. به این کار گرافت نیز می گویند. بعد ناحیه ای که قرار است مو کاشته شود را بی حس نموده و در شکاف های ریزی که از قبل به وجود آورده اند می کارند. در روش FUT سر بیمار باید پانسمان گردد. این روش برای افرادی که طاسی سرشان بیشتر می باشد انجام گرفته و پایداری و دوام موی پیوند شده بیشتر است. از معایب این کار نیز می توان به درد بیشتر حین استخراج مو و زخم و خونریزی حین کار اشاره کرد
روش کاشت مو BUH
در روش بی یو اچ به جای پوست سر فولیکول مو برداشت می شود این برداشت ممکن است از سر یا نواحی دیگر بدن ران، قفسه ی سینه، ریش، بازو و یا غیره باشد. البته بهتر است بدانید که موهای قفسه ی سینه و ریش به دلیل شباهت و نزدیکی به موی سر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش به کمک سوزن های کوچک فولیکول مو خارج گردیده و سپس پیوند مو صورت می گیرد. همچنین از این روش برای پیوند موی نواحی مختلف چون ریش، سبیل، ابرو و غیره نیز استفاده می شود.
از مزیت های این روش نیز می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- با تراکم بیشتر بخش وسیعی از سر پوشانده می شود.
- جای زخم و بخیه های قدیمی را به راحتی می پوشاند.
- کم تهاجمی بودن این روش.
- بدون درد و خونریزی بودن.
- دوره ی نقاهت محدود بعد از پیوند مو.
- مناسب بودن جهت پیوند ابرو.
- و بانک موی متعدد و برداشت از سایر نواحی بدن.
روش کاشت مو HRT
اچ آر تی یا همان ترمیم مو نیز یکی از روش های کاشت مو است که دیگر نیازی به بانک مو نخواهد بود و بانک مو را تیم درمانی طی بررسی های لازمه انتخاب می نمایند. این روش ترمیم مو در یک جلسه و دو شاخه انجام می گیرد که شاخه ی اول کراتین گیاهی و شاخه ی دوم نیز ترمیم مو از طریق بافت است. در این روش شما به راحتی می توانید موهایتان را ژل و رنگ بزنید و ممنوعیتی برای رفتن به استخر، سونا، جکوزی و سشوار کشیدن ندارید.
دیدگاهتان را بنویسید